Over ons

Toen ik Tim ontmoette in 2016 leek ons lot in de sterren geschreven te staan. We zagen elkaar voor de eerste keer op de werkvloer, in het restaurant waar ik toen als kok werkte en waar hij daarvoor vier jaar, ook als kok, had gewerkt.

Al snel bleek dat we zoveel gedeelde interesses hadden en dat we ervan genoten om na te denken over ideeën die we hadden voor projecten en businesses die we ooit zouden willen oprichten.

Na een jaar-en-half enkel dromen en praten besloten we de stap te wagen en ons eigen project te starten.

Onze baby is Feu Vif, een community van gelijkgezinde foodlovers, een alsmaar groeiend receptenboek en in de toekomst nog zoveel meer. We hopen dat je ons wil vergezellen tijdens deze reis die ons hopelijk naar nog meer lekker eten en gezellige momenten zal brengen!

 

Eva

Een multidisciplinaire duizendpoot met een aandachtsprobleem. Na jaren heen en weer slingeren tussen verschillende studierichtingen, besloot ik uiteindelijk om koksschool te volgen, waarna ik enkele jaren als kok werkte.

Naast koken blijf ik voor altijd een passie hebben voor schrijven, voor fotografie en in het algemeen, voor mooie dingen.

Tim

Hongerig naar meer, stopte ik in 2015 met werken als kok en startte een opleiding bedrijfsmanagement, die ik juni 2018 vlot heb afgerond. De drang om te ondernemen zit in mijn bloed, en ik ben dan ook bezig met verschillende projecten op poten te zetten, waaronder een bedrijf dat op ecologische wijze 3d geprinte producten vermarkt.

Terugkeren naar mijn roots met een foodproject is iets wat al altijd op mijn verlanglijstje staat.