Laatste update 17/02/2019

Tijdens het gebruiken van de website, ben je akkoord met deze algemene gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van feuvif.com. Indien je niet akkoord bent met bepaalde voorwaarden, vragen we je vriendelijk om de website niet te gebruiken.

Tijdens het gebruik van deze website ben je aan de volgende voorwaarden onderworpen :

  • De inhoud van deze website feuvif.com is eigendom van Feu Vif. Het is verboden om beeld, design of tekst te reproduceren of verspreiden zonder toestemming van Feu Vif. Het commercieel gebruik van foto’s, recepten, blogartikelen of andere informatie van Feu Vif is niet toegestaan. Wij mogen ook alle inhoud wijzigen zonder dit kennis te geven.
  • Indien je toch beslist om gebruik te maken van deze inhoud, hebben wij het recht om aanleiding te geven tot een vordering voor schadevergoeding en/of een strafbaar feit.
  • Het is mogelijk dat deze website links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze gelinkte websites. Onze intentie is enkel om extra informatie te verschaffen. Wij zijn dus niet verantwoordelijk voor de inhoud van gelinkte websites.
  • Het gebruik van informatie op feuvif.com is volledig op eigen risico.
  • Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor onvolledige of incorrecte informatie op deze website.
  • Indien je niet akkoord bent met de inhoud of een klacht wil indienen, kan dit via mail naar tim@feuvif.com

Alle inhoud van feuvif.com valt onder het copyright van Feu Vif (België).

 

Feu Vif
BTW BE 0699.866.381
Sint-gillisdorpstraat 21
8000 Brugge
tim@feuvif.com